Авторынок Украины. Покупка, продажа новых и подержанных автомобилей, мотоциклов, грузовиков, микроавтобусов и спецтехники.

9272 легковых   1158  грузовых   433 новых автомобилей  в продаже

 

Предложения автосалонов

Поиск легковых автомобилей

Поиск грузовика

Продать легковой автомобиль

Продать грузовик

Советы по эксплуатации

ПДД, законы

МРЭО, ГАИ

Автомир

АвтоУкраина

Тест-драйвы

Пресс-релизы

Фотогалерея

Ссылки

Помощь

Контакты

АВТОСАЛОНЫ

АВТОМАГАЗИНЫ

СТО

ОПТ

КРЕДИТОВАНИЕ

СТРАХОВАНИЕ

Lanos: предложение от лидера – минус 5 000 грн.

архив

Опубликовано: 23.4.2009

До 30 квітня в офіційній дилерській мережі ZAZ в Україні можна придбати автомобілі Lanos на 5 000 грн. дешевше від звичайної ціни, тобто від 54 900 грн.

Особлива перевага щедрої Пасхальної пропозиції – ціна знижена на 5 000 грн. на будь-яку модифікацію автомобіля Lanos 2008 року випуску. Отже, варто поспішати – кількість автомобілів обмежена.

А обирати є з чого: два типи кузову (седан або хетчбек), три двигуни (1,4 л, 1,5 л та 1,6 л), та різні комплектації (максимальна включає: кондиціонер, ABS, подушку безпеки водія, гідропідсилювач керма, електросклопідіймачі передні, протитуманні ліхтарі, центральний замок).

Lanos, який по праву має неофіційне звання «народного автомобіля», продається в Україні вже понад 10 років, і продовжує успішно завойовувати прихильність споживачів. Чому? Lanos надійний та якісний автомобіль, ціна завжди є однією з найкращих пропозицій на ринку, вартість обслуговування доступна, гарантія на Lanos - 5 років або 100 тис. км пробігу, широка мережа сервісу на всій території України.

Власники автомобіля Lanos рекомендують його друзям, купують його батькам та близьким людям, об’єднуються у клуби любителів Lanos.

А підтвердженням популярності автомобіля, звичайно, є рівень продажу. Вже три роки поспіль саме автомобілів Lanos купують найбільше на ринку нових легкових автомобілів. Нещодавно лідерство Lanos підтвердив національний автомобільний рейтинг «Авторейтинг 2008», де згідно даним про офіційно зареєстровані в ДАЇ нові автомобілі в 2008 р., Lanos отримав титул «Абсолютний лідер продажу».

Як відомо, в 2009 році Lanos приєднався до модельного ряду ЗАЗ. На підставі рішення керівництва Корпорації «УкрАВТО» відбувся ребрендинг моделі Lanos і відтепер Lanos присутній на ринку України як «ЗАЗ Lanos»

<<< Во Франции, Италии, Испании и в Украине в апреле зафиксировали спады продаж         В Англии состоялась презентация Land Rover LR2 >>>


карта сайта | о проекте