Авторынок Украины. Покупка, продажа новых и подержанных автомобилей, мотоциклов, грузовиков, микроавтобусов и спецтехники.

9272 легковых   1158  грузовых   433 новых автомобилей  в продаже

 

Предложения автосалонов

Поиск легковых автомобилей

Поиск грузовика

Продать легковой автомобиль

Продать грузовик

Советы по эксплуатации

ПДД, законы

МРЭО, ГАИ

Автомир

АвтоУкраина

Тест-драйвы

Пресс-релизы

Фотогалерея

Ссылки

Помощь

Контакты

АВТОСАЛОНЫ

АВТОМАГАЗИНЫ

СТО

ОПТ

КРЕДИТОВАНИЕ

СТРАХОВАНИЕ

ГАИ "простит" водителей, которые до 1 сентября сами приедут на техосмотр

архив

Опубликовано: 8.8.2006

У зв'язку із завершенням 31 липня терміну проведення державного технічного огляду у 2006 році, а також зважаючи на значну кількість транспортних засобів, які підлягають техогляду у поточному році, але для огляду не подавались, ДДАІ МВС України прийняте рішення про те, що до власників транспортних засобів, які самостійно прибули у підрозділи ДАІ для проведення технічного огляду до 1 вересня 2006 року заходи адміністративного впливу не застосовувати, а проведення державного технічного огляду проводити згідно графіків, що діяли до завершення терміну його проведення.

Водночас, підрозділами ДАІ на автошляхах та вулицях проводитимуться цільові рейди з виявлення транспортних засобів, які не пройшли державний технічний огляд, але їх експлуатація продовжується. До таких водіїв автомобілів вживатимуться заходи адміністративного впливу та відповідно до статті 37 Закону України “Про дорожній рух” тимчасово вилучатимуться номерні знаки у встановленому порядку. Крім того, із залученням представників територіальної податкової інспекції проводитиметься опрацювання облікових даних зареєстрованих транспортних засобів та підготовка списків власників, які своєчасно не подали їх для технічного огляду та не сплатили встановлений податок з власників транспортних засобів. До таких власників будуть вживатися санкції податкових органів відповідно до їх компетенції.

<<< В Украине начались продажи внедорожников Landmark         В Англии состоялась презентация Land Rover LR2 >>>


карта сайта | о проекте