Авторынок Украины. Покупка, продажа новых и подержанных автомобилей, мотоциклов, грузовиков, микроавтобусов и спецтехники.

9272 легковых   1158  грузовых   433 новых автомобилей  в продаже

 

Предложения автосалонов

Поиск легковых автомобилей

Поиск грузовика

Продать легковой автомобиль

Продать грузовик

Советы по эксплуатации

ПДД, законы

МРЭО, ГАИ

Автомир

АвтоУкраина

Тест-драйвы

Пресс-релизы

Фотогалерея

Ссылки

Помощь

Контакты

АВТОСАЛОНЫ

АВТОМАГАЗИНЫ

СТО

ОПТ

КРЕДИТОВАНИЕ

СТРАХОВАНИЕ

LEXUS LS 600h – первый гибридный седан с 8–цилиндровым двигателем

архив

Опубликовано: 22.8.2006

Lexus відзначає європейську прем’єру нового флагмана гібридних автомобілів - LS 600h на авто-шоу у Парижі. Автомобіль 600h – це третя модель, випущена Lexus, яка буде пропонуватися з гібридним приводом Lexus Hybrid Drive, що стало свідоцтвом успіху компанії у постійних намаганнях знизити витрати палива і викиди з автомобіля при одночасному покращенніі робочих характеристик, що дозволяє одержувати ще більше задоволення від подорожі на цьому автомобілі.

Автомобілі Lexus LS 600h і LS 600h L

Назва автомобіля LS 600h походить від того факту, що його 5.0 – літровий V – подібний 8 – циліндровий бензиновий двигун у парі з гібридною системою трансмісії демонструє силові характеристики, характерні для 12 – циліндрових V – подібних бензинових двигунів. Блакитна літера ‘h’ використовується у назві всіх моделей Lexus, в яких використовується гібридний привод Lexus Hybrid Drive. В цьому автомобілі знайшли своє втілення всі переваги автомобіля LS 460 і всі останні інновації у безпеці, а також вдосконалення двигуна і підвищення якості виробництва. Літера ‘L’ у назві автомобіля LS 600h L говорить про те, що автомобіль має збільшену колісну базу. Вона на 12 см більше, ніж у звичайного автомобіля і підвищує комфорт водія і пасажирів при подорожі у салоні найвищої якості. У моделі "L" використовуються додаткові інновації, такі як відкидні задні сидіння з функціями пам‘яті і кондиціювання повітря у залежності від температури кузову, а також використовується велика кількість пристроїв, що робить максимально комфортним знаходження людини у салоні. Автомобілі LS 600h і LS 600h L є також першими автомобілями у світі, в яких застосовані світлодіодні фари дальнього і ближнього освітлення для подорожі вночі.

Гібридний привод Lexus Hybrid Drive

Lexus розкриває свої останні досягнення у гібридній технології, використані у автомобілі LS 600h; гібридний привод Lexus Hybrid Drive має потужність 450 кінських сил згідно з стандартом DIN / 330 кВт з найнижчим у цьому сегменті автомобілів споживанням палива на рівні 9.5 л / 100 км (у комбінованому циклі) і рівнем викидів CO2 менше 220 г / км. Для того, щоб впоратися з підвищеною потужністю і забезпечити лінійне прискоренні, нова система повного приводу працює у парі з новітньою двохступеневою трансмісією з електронним управлінням (E-CVT).

В автомобілі LS 600h використовуються усі переваги та надбання його гібридних родичів – автомобілів GS 450h і RX 400h, які були визнаними такими, що впроваджують нові стандарти у захист довкілля у сегменті автомобілів преміум-класу.

Автомобіль RX 400h вніс революційні зміни у сегмент автомобілів SUV, запропонувавши унікальну комбінацію високої потужності (200 кВт/272 к/с. згідно з стандартом DIN) з економним використанням палива (8.1 л/100 км у комбінованому циклі) і наднизькими викидами CO2 (192 г/км, що приблизно на 30% менше, ніж у його безпосередніх конкурентів).

Автомобіль GS 450h був першим в світі седаном з гібридним приводом. Поєднання у ньому приводу на передні та задні колеса дало можливість водіям відчути реально насолоду від спортивної їзди. 3.5 – літровий 6 – циліндровий V – подібний двигун був першим у цьому сегменті автомобілів: в ньому було використано подвійне вприскування палива (через впускні канали і пряме вприскування), що дозволило підвищити ефективність і робочі характеристики двигуна. У результаті витрати палива двигуном автомобіля GS 450h становлять 7.9 л/100 км у комбінованому циклі, а викиди CO2 лише186 г/км, що нижче, ніж у будь-якого конкурента в цьому сегменті автомобілів.

LEXUS

Після початку випуску у 1989 році, торгова марка Lexus вже представлена більше, ніж у 60 країнах світу. У 2005 році продажі в усьому світі становили 396 299 автомобілів, серед яких були флагман LS, преміум-автомобілі SUV, RX, які користуються надзвичайним попитом. Торгова марка Lexus активно продається у Європі, де у 2005 році було продано 28 770 цих автомобілів. Цього року за прогнозами продаж автомобілів у Європі збільшиться на 66 % і досягне рівня 48 000 автомобілів на рік.

Компанія Toyota зараз й надалі позиціонуватиме Lexus як унікальний глобальний бренд автомобілів преміум-класу, який постійно працює над досягненням довершеності автомобілів.

<<< В Украине тотальный дефицит автомобилей         В Англии состоялась презентация Land Rover LR2 >>>


карта сайта | о проекте