Авторынок Украины. Покупка, продажа новых и подержанных автомобилей, мотоциклов, грузовиков, микроавтобусов и спецтехники.

9272 легковых   1158  грузовых   433 новых автомобилей  в продаже

 

Предложения автосалонов

Поиск легковых автомобилей

Поиск грузовика

Продать легковой автомобиль

Продать грузовик

Советы по эксплуатации

ПДД, законы

МРЭО, ГАИ

Автомир

АвтоУкраина

Тест-драйвы

Пресс-релизы

Фотогалерея

Ссылки

Помощь

Контакты

АВТОСАЛОНЫ

АВТОМАГАЗИНЫ

СТО

ОПТ

КРЕДИТОВАНИЕ

СТРАХОВАНИЕ

«Виннер Автомотив» провела эксклюзивный тест-драйв Land Rover

архив

Опубликовано: 15.10.2007

Справжні шанувальники бренду Land Rover знають одну істину: обираючи новеньке авто, не варто обмежуватися стінами автосалону. 6 жовтня компанія “Віннер Автомотів” вже за доброю традицією запропонувала своїм постійним та потенційним клієнтам провести вихідний день разом із чудовим брендом Land Rover, провівши ексклюзивний тест-драйв відомих та славетних британських позашляховиковів у Феофанії.

Цього разу ми залишили атмосферу розкоші та престижу іншим брендам, надавши перевагу в цей сонячний день природі та бездоріжжю із усілякими пастками. Гості поринули у справжній світ Land Rover, такий, яким він є – з яскравими емоціями та адреналіном. Недарма усім учасникам цього заходу просто необхідно було продемонструвати навички екстремального водіння – а техніка вже не підвела! Таким чином, усім відпочиваючим було запропоновано на власному досвіді ознайомитися із найкращими ходовими характеристиками, потужністю та надійністю найвдосконаліших, не боїмося цього слова, позашляховиків Land Rover.

Як завжди, Land Rover підготував для своїх гостей свято з дуже насиченою розважальною програмою. Змагання з пейнтболу, катання на квадроциклах і, нарешті, тест-драйви – чи може бути кращий відпочинок на свіжому повітрі, разом із друзями та в атмосфері Land Rover? Відмінно підібраний репертуар музичного супроводу дарував усім гостям святковий настрій, а гостинні хазяї дивували гостей найсмачнішим барбекю.

Отже, об 11 годині ранку весь модельний ряд Ленд Ровер вже чекав на гостей. Тут були представлені: повністю нова модель Freelander 2 – автомобіль, що встановив нові стандарти для компактних автомобілей 4х4 преміум-класу; легендарний Defender - справжній позашляховик для цінителей активного способу життя та авто з найкращою прохідністю; розкішний позашляховик класу люкс Range Rover; унікальний і технічно найдосконаліший Range Rover Sport; не менш представницький, абсолютно новий автомобіль класу “люкс” Land Rover Discovery 3. Кожна модель досконала. Тому що це Land Rover.

Для цього заходу і лише на один день було спеціально розроблено 3 унікальні траси, на яких гості мали можливість відчути величезний технічний потенціал Land Rover. Усі могли переконатися, що автомобілю під силу впоратися із найкрутішими схилами, з легкістю подолати глибокі ділянки та інші перешкоди, зберігаючи стійкість та управління. Була траса як для “початківців”, котра дозволила отримати перше враження про те, на що ж дійсно здатний позашляховик, так і для “профі”, на якій були необхідні максимальна зібраність та робота в одній команді із інструктором. Завдяки професійним штурманам, гості змогли правильно обрати шлях та подолати усі перешкоди, максимально використовуючи можливості автомобіля. Усі бажаючі ознайомилися із значним списком систем активної та пасивної безпеки, такими системами, як Terrain Response, Dynamic Response, системою допомоги під час спуску, що, розпізнаючи крен, допомогає водію безпечно дістатися до пункту призначення. Навіть за кермом гості відпочивали та насолоджувалися водінням, залишаючися в безпеці та контролюючи будь-яку ситуацію.

Кожна модель знайшла своїх прихильників, котрі не могли стримати емоцій та не переставали дивуватися можливостям автомобілей. Усі моделі, лідери у своєму класі по прохідності, отримали високі оцінки відвідувачів за динамічний дизайн, високу прохідність, потужність, високу посадку пасажирів, місткість салону. Як водії, так і пасажири змогли переконатися, що жодний інший автомобіль 4х4 не підійшов так близько до поєднання цих найкращих якостей у своїх класах.

Поки справжні прихильники філософії “Go Beyond” насолоджувалися екстремальним водінням, справжні любителі таких екстремальних змагань, як пейнтбол намагалися тримати позиції в гарячих зонах, змагаючись за чудові призи. Щодо квадроциклів, жоден не залишився без уваги. Адреналіну вистачило на кожного!

Кожний відвідувач відкрив щось нове для себе як у нашого легендарного англійського бренду, так і у відношенні компанії до клієнта. Компанія «Віннер Автомотів» обов’язково продовжуватиме цю славетну традицію теплих зустрічей з усіма шанувальниками традицій та інновацій бренду Land Rover.

<<< Lexus покажет в Токио новый компактный кроссовер         В Англии состоялась презентация Land Rover LR2 >>>


карта сайта | о проекте