Авторынок Украины. Покупка, продажа новых и подержанных автомобилей, мотоциклов, грузовиков, микроавтобусов и спецтехники.

9384 легковых   1163  грузовых   433 новых автомобилей  в продаже

 

Предложения автосалонов

Поиск легковых автомобилей

Поиск грузовика

Продать легковой автомобиль

Продать грузовик

Советы по эксплуатации

ПДД, законы

МРЭО, ГАИ

Автомир

АвтоУкраина

Тест-драйвы

Пресс-релизы

Фотогалерея

Ссылки

Помощь

Контакты

АВТОСАЛОНЫ

АВТОМАГАЗИНЫ

СТО

ОПТ

КРЕДИТОВАНИЕ

СТРАХОВАНИЕ

В Украине продан 100 000-й Chevrolet Aveo

архив

Опубликовано: 18.6.2009

Компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації та офіційний дистриб’ютор автомобілів Chevrolet в Україні, передала клієнту 100 000–ний Chevrolet Aveo. Ця поважна позначка, яку подолав Aveo в Україні, зайве підтвердження, що це дійсно справжній автомобіль для реального життя!

Ця модель з’явилась на українському ринку в 2003 році і за короткий період часу встигла завоювати прихильність споживачів. Завдяки тому, що Aveo зміг запропонувати привабливий дизайн екстер’єру та інтер’єру, надійність та безпеку, а також сучасний рівень комфорту, одразу після появи в Україні автомобіль зміг привернути до себе увагу.

В 2006-ому році був презентований новий Chevrolet Aveo седан, який запускався саме як новий автомобіль, а не рестайлінгова версія. Завдяки успіху попередника, нова версія Aveo отримала можливість продовжити динамічний розвиток бренду на ринку України. Новий Chevrolet Aveo додав у розмірах і отримав риси притаманні автомобілям C – класу. Оновлені риси зовнішнього дизайну, зміни в інтер’єрі салону, практичність, функціональність та економічність. Від попередника було взято все найкраще, а оновлення дозволило Chevrolet Aveo II в короткі строки стати бестселером в своєму класі. Підтвердженням стала нагорода авторитетного конкурсу «Автомобіль року 2007», за підсумками якого Chevrolet Aveo було офіційно визнано переможцем у номінації «Краще співвідношення ціна-якість».

Минулий рік став черговою успішною сторінкою історії Chevrolet Aveo в Україні. На одному з чергових київських автосалонів було презентовано Chevrolet Aveo New (хетчбек). Автомобіль отримав це більш яскравий та динамічний вигляд. Все в новому автомобілі свідчило, що це реальний автомобіль, який створено для реального життя. Матеріали, які використані в оздобленні салону високоякісні та практичні, а виконання елементів салону на рівні автомобілів вищого класу. Визнання споживачів не змусило довго чекати. За підсумками 2008 року, хетчбек Chevrolet Aveo став переможцем всеукраїнської акції «Автомобіль Року в Україні 2009». Приз був отриманий у номінації «Краще співвідношення ціна-якість». А за підсумками «Авторейтингу 2008», який проводився в рамках конкурсу «Авто Року в Україні 2009», Aveo отримав звання «Лідер продаж малого класу»

<<< Рынок подержанных авто не почувствовал «залоговых» машин         В Украине стартовали продажи обновленного Kia Magentis >>>


карта сайта | о проекте